Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Het oversluiten van een hypotheek betekent dat u overstapt van uw huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. U kunt dit doen omdat het voordeliger voor u is vanwege een lagere rente. Maar ook omdat een andere hypotheekvorm misschien beter past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Financieel Advies Van de Ven berekent graag samen met u de voordelen van het oversluiten van uw huidige hypotheek en geeft u een solide en eerlijk hypotheekadvies. 

Bij het oversluiten van uw hypotheek krijgt u te maken met een aantal kosten. Dit zijn de kosten voor het aangaan van de nieuwe financiering zoals taxatie- en notariskosten en de kosten van het hypotheekadvies. Als u een hypotheek oversluit tijdens de rentevaste periode dan betaalt u mogelijk een boeterente. Aan het einde van de rentevaste periode hoeft u normaal gesproken géén boete te betalen. 

Wij kijken graag met u naar deze kosten en geven u advies over het oversluiten van uw hypotheek. Een lagere rente lijkt interessant maar de kosten moeten wel binnen een redelijke termijn worden terugverdiend. Of misschien stapt u liever over naar een hypotheekvorm. Bijvoorbeeld waarbij u de zekerheid heeft dat uw hypotheek aan het eind van de looptijd volledig is afgelost. Dit kan wel hogere maandlasten met zich meebrengen.

Kortom, alle reden om met Financieel Advies Van de Ven in gesprek te gaan en om te bekijken wat voor u het meeste voordeel oplevert.

Wilt u meer informatie?