Verbouwen

Verbouwen

Uw huidige woning voldoet niet meer volledig aan uw woonwensen en u wilt eigenlijk niet verhuizen. In dit geval kan een verbouwing van uw huidige woning een oplossing bieden. 

De verbouwing van uw huis kunt u op verschillende manieren financieren. Uw kunt uw huidige hypotheek verhogen, een tweede hypotheek nemen, een persoonlijke lening sluiten of de aanwezige overwaarde van uw woning gebruiken. Misschien zijn er voor u nog andere financieringsmogelijkheden. Zo kunt u blijven wonen in het huis waarin u zich thuis voelt, maar dan wel aangepast aan uw wensen.

Samen met u kijkt Financieel Advies Van de Ven naar uw situatie en naar uw woon- en verbouwingswensen. Op basis hiervan berekenen wij uw mogelijkheden en adviseren wij u over de mogelijkheden om de verbouwing  financieel te realiseren. Natuurlijk kijken wij hierbij naar uw de financiële gevolgen voor uw maandlasten.

Het aanpassen van uw hypotheek voor een verbouwing brengt wel kosten met zich mee, vergelijkbaar met de kosten voor het afsluiten van een nieuwe lening voor een andere woning. Bent u benieuwd welke kosten dit voor u zijn? Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek informeren wij u hierover.

Wilt u meer informatie?