Over ons

story
adviseur financieel advies van de ven

Over ons

Na het afronden van de HEAO-opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen heeft eigenaar Linda van de Ven in diverse functies voor grote financiële instellingen gewerkt. Zij is een ervaren financieel adviseur en zij gaat graag met u in gesprek over uw hypotheek of lening. Daarnaast adviseert zij u over het opbouwen van uw vermogen, lijfrentes, uw risicoverzekeringen, uw scheiding of andere financiële zaken.

Omdat persoonlijke interesse en betrokkenheid bij klanten voor Linda het allerbelangrijkste is helpt zij u graag bij het realiseren van uw financieel wensen en doelstellingen. Financieel advies op een eerlijke, deskundige, transparante, begrijpelijk en vooral persoonlijke wijze. Financieel Advies Van de Ven is er voor u.

In 2018 is Financieel Advies Van de Ven van start gegaan in Assen, hierdoor is het voor Linda mogelijk precies te doen wat ze belangrijk vindt: persoonlijk financieel advies geven waarbij het belang van de klant, uw belang, echt centraal kan staan.

Financieel Advies Van de Ven is volledig onafhankelijk van hypotheekverstrekkers, banken of verzekeraars. Hierdoor wordt volledig onafhankelijk advies op maat gegeven en kunt u een aantal verschillende aanbiedingen goed vergelijken en een keuze maken. Op deze wijze krijgt u een optimaal eindresultaat bij belangrijke financiële beslissingen.

Financieel Advies Van de Ven is aangesloten bij het Kifid en beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten.

Wij maken graag kennis met u en komen graag bij u thuis. Een eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend!

  • Hypotheken
  • Consumptief krediet
  • Verzekeringen  (in combinatie met uw hypotheek)
  • Financieel Advies
  • Inkomensbescherming
  • Scheiding