Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Het oversluiten van uw hypotheek kan om verschillende redenen interessant zijn. Het kan u een besparing opleveren op de maandelijkse hypotheeklasten. Of u wilt uw woning verbouwen of verduurzamen en u wilt daarvoor de hypotheek verhogen. Bij het oversluiten van de hypotheek krijgt u te maken met diverse kosten en mogelijk met een boeterente. Of u kunt besparen op de hypotheeklasten is namelijk van veel dingen afhankelijk. De rente, uw inkomen, de waarde van uw woning, de kosten voor het oversluiten van uw hypotheek, een eventuele vergoeding voor het renteverlies van de bank en nog diverse andere zaken. Graag berekenen wij of het oversluiten van uw hypotheek voor u interessant gaan wij met u in gesprek over alle mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag ontvangen wij u op ons kantoor aan de Brinkstraat 69 in Assen om nader kennis te maken. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wij nemen de tijd om u te leren kennen. Samen kijken we naar uw huidige financiële en persoonlijke situatie en bespreken uw financiële wensen en doelen. Tijdens dit gesprek geven wij uitleg over onze werkwijze en dienstverlening zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Indien u van de diensten van Financieel Advies Van de Ven gebruikt wilt gaan maken sluiten wij met u een ‘Overeenkomst tot dienstverlening’ en gaan wij snel voor u aan de slag.

Hypotheekgesprek

Met de door u verstrekte informatie gaan wij uw financiële positie in beeld brengen. Wij geven u een uitgebreid advies over de betaalbaarheid van de hypotheek en het bereiken van uw financiële wensen en doelen. Wij berekenen voor uw wat de maandlasten worden. Hierbij analyseren wij de financiële risico’s in verband met uw hypotheek. Hierbij kunt u denken aan risico’s als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of echtscheiding. Ook geven wij u advies over de maatregelen die u kunt nemen om deze risico’s te beheersen op een wijze die bij u past. Wij werken het advies voor u uit in een uitgebreid rapport. Wij maken onze berekeningen ook goed inzichtelijk voor u met grafieken en cijfers. Samen met u bespreken wij dit de mogelijkheden zodat u een bewuste en verantwoorde keuze kunt maken. Vervolgens gaan wij op zoek naar het best passende hypotheekconstructie of financieel product voor u.

Offertegesprek

Wij verzorgen voor u alle aanbiedingen en gaan die uitgebreid samen met u bespreken. Na het accepteren van de offerte handelen wij uw aanvraag verder af en houden de vinger aan de pols tot alle zaken in orde zijn. Het is onze wens u hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen.

Nazorg

Na afronding van uw dossier nemen wij periodiek contact met u op. Loopt alles nog naar wens? Zijn er andere zaken die spelen? Zijn uw persoonlijke omstandigheden gewijzigd? Denkt u hierbij aan extra aflossingen, verbouwen, aflopende verzekeringen, trouwen, scheiden of overlijden.

Wij denken graag met u mee.

Bij Financieel Advies Van de Ven staan en uw wensen voorop. U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient.

Dus staat u op het punt om een nieuw huis te kopen of bent u nog in de oriënterende fase en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn?

Neem met al uw vragen gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken op nummer 06 – 440 30 455 of info@financieeladviesvandeven.nl.

Wilt u meer informatie?